Вплив групи крові на характер людини

Автор/джерело -  © «Гармонія» 



Дата публiкацiї - 7.10.2013 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/text_ua.php?id=2981

Група крові впливає на характер людина та її особисте життя - і в це щире вірять, наприклад, в Японії. Навіть при прийомі на роботу в Японії начальника може зацікавити цей показник. 75% японців вважають реальним зв’язок між типом крові, характером і працездатністю.

На думку деяких вчених, з кров’ю людина отримує певний набір якостей і талантів. Вперше таке припущення висловив Сасахіко Номі в 1971 році. Зараз його ідею продовжує розвивати його син Тосітака. Його погляди поділяють й інші вчені: Кортні Кокс, Елізабет Херлі і Шеріл Коул.

Так, при першій групі крові людини важливо суспільне визнання за заслуги. Власники цієї групи люблять роботу, вони уважно дивляться на світ широко розкритими очима. Чоловікам з першою групою любов потрібна в тій же мірі, що і їжа. Вони здатні на серйозну прихильність, але егоїзм може все зіпсувати.

Жінки ж стають прекрасними домогосподарками і такими залишаються, поки в будинку є гроші, а поруч чоловік, що забезпечує розваги. В іншому випадку, їхнє життя стає сірим і монотонним. Ще одна риса - власницькі нахили і ревнивість.

Друга група крові - це перфекціоністи, для яких деталі важливіше за все. Іноді такі люди відрізняються зайвою чутливістю і не йдуть вперед, коли це потрібно. Тобто лідерами їм, швидше за все, не бути. Коли вони керують, то висувають нереальні вимоги. Самі ж вони здатні довгий час працювати без перерви, чого не скажеш про оточення.

Чоловікам з другою групою крові життєво потрібна дружба і кохання. Вони нерідко рано одружуються, відрізняються вірністю, люблять, аби вдома їхнє існування було оточене комфортом і турботою.

Жінки ж можуть вступити до шлюбу як в само собою зрозуміле, хоча це не виключає переконаності в тому, що союз необхідно створювати на засадах гармонії. Вони не схильні відкрито показувати свою любов. Чим менше романтики, тим краще для них. Володарками другої групи крові є Гвінет Пелтроу, Крістіна Річчі, Сара Мішель Геллар, Брітні Спірс. А серед чоловіків це Робін Вільямс і Рінго Старр. Також цікаво, що найбільше українців мають саме другу групу крові.

До речі, - за неофіційною статистикою онкологів-практиків, найбільше рак «любить» людей з другою групою. Про це розповідав головний онколог України, директор Національного інституту раку Ігор Щепотін. При цьому він додав, що все ж таки не вважає другу групу крові фактором ризику. Просто з такою кров`ю найбільше онкохворих.

Третя група крові - це індивідуалісти, творчі натури, оригінальні та неприборкані. Власники третьої групи крові чудово обходяться без колективу, чудово пристосовуються до зміни місць і відрізняються винахідливістю при освоєнні будь-якої незвіданої території. Гнучкі, хитрі, врівноважені, вони легко переймають чужий досвід і не скуті традиціями якої-небудь однієї соціальної групи.

Третьогрупники спокійно переносять самотність і без проблем ненадовго вписуються в незнайоме товариство. Вони не прагнуть пригнічувати й володарювати, як носії першої групи крові, їм «в лом» підкорятися і чекати біля моря погоди, як другогрупників. Зате вони чудово вміють отримувати зиски з найрізноманітніших ситуацій, зберігаючи свою незалежність. Доказом тут може стати статистика: майже 40% американських мільйонерів - це власники третьої групи крові.

Вищі цінності для людей цього типу - свобода і незалежність. Це дуже чутливі особистості, іноді агресивні. При цьому вони завжди враховують чужу точку зору, вміють співчувати, співпереживати. Зовні вони, як правило, спокійні і стримані, але в їх душі таїться справжній вулкан пристрастей. Жінки з цією групою крові надзвичайно ревниві.

Представники четвертої групи крові - це чудові організатори, м’які і дуже врівноважені. Їх відрізняють раціоналізм, тактовність, чесність. Вони завжди відрізняються аурою загадковості навколо себе. У них ніколи неможливо дізнатися плани на найближчий час, воліють підносити сюрпризи.

Четверта група - наймолодша, її власник - особистість суперечлива, в якій кожної тварі по парі. Звідси - душевні розлади, постійні сумніви, внутрішні конфлікти, нерішучість, що негативно впливають на самооцінку. Представники цього типу дуже важко приймають рішення і часто мають знижений імунітет.

До оточення четвертогрупник поблажливий, і якщо не перти на нього танком, то його практично неможливо викликати на бій. Він володіє рідкісним умінням розуміти і влазити в чужу шкуру, вислухати, дати пораду і відшукати компроміс. Його часто люблять, але рідко знають добре. Занадто багато масок у нього під рукою. З жінок цієї групи крові виходять чудово чуйні та вірні дружини.

Четвертогрупник вбирає як губка знання; він багато читає, і голова його завжди сповнена найрізноманітніших теорій, абстрактних і дотепних. Він часто прагне пізнати і зробити все, що можливо, не думаючи при цьому про наслідки своїх вчинків. Його проблема - прагнення осягнути неосяжне і отримати ідеал. Тому він досить ледачий у дрібницях і не буде лізти зі шкіри геть, аби отримати зайві гроші чи піднятися кар’єрними сходами. І - як не дивно - його оточення власноруч готове притягти йому все на блюдечку з блакитною облямівкою.

 


 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.