Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Операція “Сталінград”. Балога хоче стати “Паулюсом”

Політмаразми 62364 перегляди

Опубліковано - 21.05.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Операція “Сталінград”. Балога хоче стати “Паулюсом”
Минулого тижня Юрій Луценко заявив про те, що Президент Ющенко хоче, щоб вибори мера Києва стали для Тимошенко Сталінградом.

«Нещодавно в секретаріаті Президента відбулася нарада представників фракції «НУ-НС», на якому Віктор Андрійович відкрито заявив, що Київ повинен стати Сталінградом для Тимошенко, і тут прем'єрові має бути зазнати нищівної поразки», — сказав Луценко в коментарі «Дзеркалу тижня».

За словами міністра внутрішніх справ, Президент наполягає на тому, що фракція «НУ-НС» у майбутній міськраді створить коаліцію з переможцями виборів у Київраду, але ні в якому випадку не із Блоком Юлії Тимошенко.

Сам Луценко висловив категоричну незгоду з подібною позицією глави держави.

«Президент абсолютно чітко дав зрозуміти, що фракція буде створювати коаліцію в Київраді тільки з тією політичною силою, яку підтримає громада. І цією силою ні в якій мірі не буде БЮТ. Однак ні для мене, ні для членів мого списку такі умови Президента неприйнятні», — повідомив він.» (Дзеркало тижня).

Найцікавіше, що по інформації «ОРД», Віктор Балога дійсно розробив якийсь план під умовною назвою «Сталінград».

Ющенку, у принципі, воювати страшнувато. Він уже встиг переконатися в тому, що всенародна любов до нього – не більш, ніж вигадки влесливих мешканців Банкової. І шансів на перемогу практично немає. Ющенка б цілком улаштувало «збереження обличчя». Тобто, Тимошенко проявляє зовнішні форми поваги до нього, як до глави держави, й не заважає займатися гуманітарною сферою та особистим бізнесом. Однак, такий варіант абсолютно не влаштовує Балогу й інших «паразитів головного тіла». При такому розкладі вони просто стають непотрібними, а відповідно це – кінець бізнесу, а можливо, й свободі. І тому Балога всіляко, з однієї сторони, залякує Ющенка Юлією Тимошенко, переконуючи останнього в тому, що вона й є головна його «ворогиня». З іншого боку – втюхує Президентові думку про те, що нинішні різкі заяви Тимошенко – є проявом слабкості, що вона видохлася й перемога не за горами. І, відповідно, Президентові настав час готуватися до введення прямого Президентського правління.

Схема переходу до прямого Президентського правління по одному із планів досить проста: засідання РНБОУ за участю губернаторів, розгромний аналіз діяльності Кабміну, далі – Указ про тимчасове призупинення діяльності ВР, КС, ЦВК, про скасування виборів Київського мера й про звільнення Тимошенко з посади прем'єр-міністра. Кабмін, за цим планом, повинен очолити особисто Ющенко.

Для запуску цього плану не вистачало хоча б невеличкого кровопролиття. Гелетей обіцяв Балозі влаштувати таке під час зміни керівництва ФДМ, однак… не впорався. Зараз розглядається варіант безладів під час проведення виборів Київського мера.

Водночас є в Секретаріаті й більше довготривалий план, що і має знущальну назву «Сталінград».

План цей поєднав у собі заходи щодо дискредитації особисто Юлії Тимошенко із заходами щодо нагнітання соціальної й міжнаціональної напруженості в країні. На думку авторів цей проект повинен бути реалізований у два етапи. Перший етап із дискредитації Тимошенко повинен бути реалізований найближчим часом, другий, дестабілізаційний – восени цього року.
Перший етап.

Для його здійснення планується використати «справу про отруєння Ющенка». Тому, що справа вже неабияк заплутана, «прив'язати» до неї можна кого завгодно. Реалізація цього етапу повинна буде відбуватися в такий спосіб: у пресі відбувається злив матеріалів справи, у тому числі – подається список отруйників. Потім відбувається арешт Віктора Медведчука, якому інкримінується організація отруєння, загальне керівництво й доставка діоксину з Москви. Потім ГПУ направляє у Верховну Раду клопотання про зняття депутатської недоторканності з Давида Жванії, якому розписана роль одного з учасників отруєння. Потім перед Росією ставиться питання про видачу Володимира Сацюка, як безпосереднього отруйника. У зв'язку із цим цікаво відзначити, що Балога, останнім часом, постійно говорить про партнерські стосунки Медведчука й Тимошенко. При цьому не надаючи ніяких фактів цього співробітництва. Очевидно, Балога готовить «тло» для подальшої прив'язки «отруйника» Медведчука до Тимошенко. Потім планується викид у ЗМІ матеріалів, про те, що політичним замовником «отруєння» Ющенко виступила Юлія Тимошенко. Не виключено, що будуть підготовлені фальшивки – роздруківки переговорів на цю тему між Тимошенко, Медведчуком і Кучмою. Таким чином, за задумом Балоги, Тимошенко повинна бути дискредитована в очах національно-демократичного електорату.
Другий етап.

Другий етап (дестабілізація) повинен, за ідеєю Балоги, дискредитувати Тимошенко в очах не політизованого населення.

Для реалізації цієї мети передбачається організувати міжнаціональні конфлікти в Криму, у вигляді сутичок між кримськими татарами й козаками. Крім того, буде активізована діяльність кримських проросійських організацій та русинських організацій у Закарпаття(що перебувають на фінансуванні в Балоги). У такий спосіб, перед суспільством буде продемонстрована реальна загроза територіальної цілісності України. Водночас провокується черговий гвиток цін і низка структурних галузевих криз, із одночасною організацією соціальних заворушень із цього приводу.

Відповідно, у зв'язку з наростанням погроз державі, Президент буде «змушений» виконати головну свою місію – гарантувати дотримання Конституції й збереження територіальної цілісності країни. Проходить засідання РНБОУ, Укази Президента й далі за планом №1 – пряме Президентське правління.

У мріях Віктора Балоги саме цей план і повинен стати «Сталінградом» для Юлії Тимошенко. Можливо, так і буде. От тільки в ролі Паулюса виявиться сам Балога. А німецькому генералові, як відомо, не тільки посидіти довелося, але й виступити на Нюрнберзькому судовому процесі. До чого все, власне, і йде.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політмаразми»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Такого безладу ніде немає. Треба, щоб сюди прийшли піночети й навели порядок. Бо в Україні жити соромно. Країна, де не діють закони. Це не демократія, а суцільна вакханалія. У нас безнадійно втрачений етично-моральний стрижень”
Іван Марчук

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.