Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


20 ознак того, що він кохає

Психологія та стосунки 89931 перегляд

Опубліковано - 6.06.2014 | Всі публікації | Версія для друку

20 ознак того, що він кохає
Невеликий перелік ознак, за якими дівчата можуть визначити наскільки серйозні наміри у вашого хлопця. Ніби на перший погляд - дрібнички, але вони можуть мати глибинний сенс.

1. Він з тобою спілкується

У взаєминах, чим більше пара розмовляє, тим краще люди розуміють одне одного. І якщо ваш хлопець кохає вас, то він не зможе не говорити про свої почуття і бажання, і про ваше життя він теж захоче все знати. Це найлегший спосіб побудувати кращі відносини.

2. Він зачарований вами

Ви коли-небудь помічали, що він дивиться на вас, коли ви чимось зайняті? Це вірна ознака того, що він не може вами насититися і того, що він благовіє перед вами.

3. Він терпить заради тебе

Хлопець, який дійсно тебе любить, завжди хотітиме бачити тебе щасливою. І він буде робити те, що робить тебе щасливою, якщо навіть йому самому це не подобається. Чи дивиться він з тобою твої улюблені шоу, навіть якщо вони його дратують? Скаржиться він на бруд і колючки, в той час як сам допомагає тобі по саду в неділю? Схоже, він насправді тебе любить.

4. Він цінує час, проведений разом

Він проводить з тобою вільний час, можливо навіть більше часу, ніж зі своїми друзями. Коли хлопець закохується і бачить у дівчині партнера на все життя, навіть найближчі друзі йдуть на другий план, і він почне проводити більше часу з тобою.

5. Він буде намагатися справити хороше враження

Він вже тебе вразив і завоював. Але він на цьому не зупиниться. Він щосили буде намагатися бути ввічливим з твоїми батьками і друзями, щоб справити хороше враження на них, навіть якщо єдиною причиною для цього буде те, що вас це потішить.

6. Він з’єднає ваш особистий простір

Секрети припустимі у стосунках, але якщо хлопець сильно тебе кохає, то він постарається скоротити простір між твоїм життям і своїм. Він не буде проти того, що ти будеш знати про реквізити його банківських рахунків, кілька його паролів або навіть якщо ви візьмете трубку, коли на його телефон будуть дзвонити.

7. Йому подобається тебе обіймати

Буває таке, що твій хлопець міцно тебе обіймає без будь-якої причини? Він відчуває себе добре, коли обіймає тебе, тому що він любить тебе. Під час обійми, яке триватиме більше декількох секунд, в організмі виділяються корисні хімічні речовини, і навіть якщо він не знає цього факту, він це відчуває.

8. Він думає про твої проблеми

Навіть якщо твій хлопець сильно зайнятий, він все одно буде пам’ятати про всі важливі події твого життя. І якщо у тебе багато справ, він завжди буде поруч, щоб допомогти тобі чи, як мінімум, підтримати тебе.

9. Він буде змінювати себе

Якщо хлопець тебе любить, він буде змінювати свої звички, свій стиль життя тільки для того, щоб проводити з тобою більше часу. Він навіть буде готовий пропустити свою улюблену спортивну гру або фільм для того, щоб допомогти тобі зі справами або просто вислухати тебе після важкого дня.

10. Він хвалиться тобою

Хлопець, який ще тобі до кінця не прихильний, буде уникати розмов про тебе з його знайомими симпатичними дівчатами, особливо колегами по роботі або подругами за інтересами. Але якщо він налаштований серйозно, він завжди буде хизуватися тобою, наприклад, коли ти прийшла його зустріти, а не намагатися залишити це непоміченим.

11. Він розповідає тобі свої секрети

Секрети про щось незручному є ознакою слабкості, так як вони можуть дозволити іншим людям засудити вас. Але якщо хлопець любить тебе, він захоче поділитися такими речами, про які нікому ніколи не говорив, тому що він довіряє вам і любить вас настільки, що готовий поділитися найпотаємнішим.

12. Ти завжди у нього на думці

Він пам’ятає про тебе, навіть коли це не треба. Він робить тобі приємно, навіть коли ви не просите про це. По дорозі додому або на зустріч з вами він може купити те, що тобі хочеться, тому що знає, що тобі це сподобається, навіть якщо ти про це йому не говорила.

13. Він сумує за тобою, навіть якщо не говорить про це

Люблячий хлопець не завжди буде говорити тобі, що він сумує, бо це звучить досить банально. Але коли ти, нарешті, зустрінешся з ним, ти побачиш блиск в його очах і широку посмішку, які будуть кричать: «я кохаю тебе!»

14. Він тебе не засуджує

Він може пожартувати над чимось, що ти зробила не так, але він завжди буде намагатися допомогти без засудження і без претензій.

15. Він пишається тобою

Він хвалиться твоїми успіхами і без угаву говорить про те, яка ти чудова, коли ти добилася чогось. Люблячий чоловік завжди буде радіти разом з тобою твоїм успіхам з таким же ентузіазмом, з яким він радіє своїм власним.

16. Він іноді буде прогинатися перед тобою

Якщо хлопець сильно тебе кохає, він іноді буде поступатися тобі тільки для того, щоб побачити посмішку на твоєму обличчі.

17. Він мріє

Він завжди говорить про свої плани і про все, чого він хоче досягти в житті. І майже всі його плани обертаються навколо тебе і навколо того, що він зробить, щоб ти їм пишалася і була щаслива.

18. Він потурає твоїм примхам

Іноді у дівчат є звичка дратуватися без будь-якої причини. А іноді дівчата просто мовчать і чекають, коли хлопці розгадають загадку того, чому у них зіпсований настрій. Але якщо хлопець тебе кохає, він змиритися з твоєю істерикою без образ і без закочування очей, а просто вибачиться і спробує підняти тобі настрій, навіть якщо не розуміє в чому він не правий.

19. Приємні дрібниці

Він висловлює своє кохання у різних дрібницях, які ти навіть часом не помічаєш. Наприклад, він віддасть тобі кращий напій, влаштує відпочинок в Мексиці від провідного туроператора, поступиться трохи кращим місцем, несподівано присвятить тобі пісню, буде вельми про тебе піклуватися, якщо ти захворієш і багато інших дрібниць, які ти, можливо, приймаєш як належне.

20. Він просто говорить, що кохає тебе

Це найочевидніший варіант. Якщо ти зустрічаєшся з хлопцем або вже заміжня, то зазвичай найпростіший спосіб розвіяти всі свої сумніви, просто почути від нього ці слова.

Ну і наостанок, - не забувайте просте правило:

Ввічливий чоловік запитає: «Можна я приїду?», «Можна я зустріну?», «Тобі допомогти?»...

Хороший чоловік скаже: «я приїду», «я зустріну», «я допоможу»...

Люблячий чоловік приїде, зустріне, допоможе...

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.