Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна пропонує сприятливі умови міжнародним інвесторам

Світ про Україну 17450 переглядів

Опубліковано - 30.05.2018 | Всі публікації | Версія для друку

Україна пропонує сприятливі умови міжнародним інвесторам
«Це безпечна і гостинна країна, і це країна можливостей». Так автор цих слів пише про Україну, в якій він уже п’ятнадцять років веде ділові справи. Хоча у ЗМІ можна зустріти й деякі негативні оцінки, на думку Пола Ніланда, Україна заслуговує на увагу.

Про це він пише на сторінці видання Atlantic Council.

Хоча деякі експерти твердять, що в Україні насправді не було революції 2013-14 років, все-таки громадянське суспільство поволі, крок за кроком, чинить тиск на своїх обранців, щоб вони реформували стару систему.

Україні приносить користь співпраця з міжнародними партнерами, підкреслює автор, такими як Європейськи Союз, США, Канада, Міжнародний валютний банк і Світовий банк. Спеціалісти з тих країн та установ працюють у багатьох державних і неурядових установах і служать порадами в багатьох ділянках.

Ця допомога уможливила стабілізувати економіку і запобігти її тотальному колапсу. Було створено Національне антикорупційне бюро, відкрито кількасот розслідувань проти окремих осіб. У 2015 році під керівництвом американки українського походження Наталії Яресько реформовано податкову систему. В ділових відносинах наступила більша прозорість, пише Ніланд в Atlantic Council.

У відповідь на це у 2017 році Україна отримала безвізовий режим з Європейським Союзом. Це був не лише символічний крок, українці без віз могли подорожувати до країн Євросоюзу. За це треба було провести 134 реформи і змін у законах.

Іншим успіххом України, на думку Ніланда, були зміни в банківництві. Після Майдану закрито третину банків, які часто були «кишеньковими банками» окремих олігархів, що використовували їх для переведення коштів через міжнародну систему до інших країн.

В Україні створено сприятливі умови для капіталовкладень. В країні є приваблива, освічена і недорога робоча сила. Зарплата поки що є на нижчому рівні, ніж у Китаї, але ситуація змінится, коли запрацюють умови вільного ринку, на результати яких в Європі очікує 740 мільйонів споживачів.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Світ про Україну»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Чудо не суперечить законам природи - воно суперечить нашим уявленням про неї ”
Блаженний Августин

 
Реклама на порталі
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.