Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


США не стоять осторонь в той час, як конфронтація між Росією та Україною посилюється

Світ про Україну 15042 перегляди

Опубліковано - 17.10.2018 | Всі публікації | Версія для друку

США не стоять осторонь в той час, як конфронтація між Росією та Україною посилюється
В Європі, преса багато уваги приділяє прихованому конфлікту – отруєнню у Солсбері та розкриттю російських агентів в Нідерландах.

Це нагадує повернення до шпигунських скандалів часів "холодної війни", пише CNN

В Україні картина більш разюча. Війна в гарячій стадії триває на сході Донбасу і, як видається, на конфлікт Москви та Києва очікує ескалація, переконаний автор статті.

Остання гаряча точка? Намагання України досягти духовної незалежності від Росії. В понеділок російська православна церква розірвала зв’язки з Екуменічним патріархом в Константинополі після того, як Україна отримала схвалення незалежності своєї православної церкви, пише видання.

Це викликало осуд в Росії, а у п’ятницю президент РФ Путін очолив зібрання Ради національної безпеки з цього питання.

Вашингтон не стоїть осторонь в конфлікті, який розпочався в 2014 році після незаконної анексії Криму Росією і початку військових дії на сході України, які вже забрали життя більше 10 000 осіб . По-перше, США заявляють, що Росія є агресором. Спілкуючись зі ЗМІ в Римі, спецпредставник США з питань України Курт Волкер наголосив, що так званими сепаратистами на сході України керує Росія. "Тут немає двозначності, - зазначив посадовець. – Є військові, якими керують дійсні російські військовослужбовці. Російські офіцери беруть участь в командуванні до рівнів роти. Росія сплачує за військових-контрактників задля наповнення штату військових, і надходження йдуть до російської компанії, яка потім наймає військових і постачає їх на Донбас. Навчання, устаткування, ротація військових – все йде напряму з Росії".

Військове партнерство також зміцнюється про що, зокрема, свідчить участь військових літаків США в українських навчаннях "Чисте небо".

Підтримка України з боку адміністрації Трампа все ж дещо еволюціонувала. Високопосадовці США постійно наголошували на незаконності анексії Криму, разом з європейськими союзниками було запроваджено санкції. Все ж Трамп неодноразово виступав з заявами, які, як видається, піддавали сумнівам його прихильність невизнанню Криму, йдеться в статті.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Світ про Україну»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.