Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Читаючи “розумні” книжки, не розбагатієш ніколи!

Психологія та стосунки 26891 перегляд

Опубліковано - 21.02.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Читаючи такі книжки, не розбагатієш ніколи
Читаючи такі книжки, не розбагатієш ніколи
Хочете розбагатіти? Напишіть книгу порад, як стати багатим.

Коментатор MarketWatch, відомий фахівець з торгівлі акціями Пол Фаррел (Paul Farrell) проаналізував безліч бестселерів на тему, як розбагатіти і дійшов до цікавого висновку: “Щоб розбагатіти, треба написати книгу про це. Тому що, читаючи такі книжки, не розбагатієш ніколи!”

Що ж, зовсім перестати читати книги, як стати мільйонером або як переграти ринок? Перестати читати всі подібні книги?

Так, пише Пол Фаррел, ну, можливо інколи, можна заглянути в яку-небудь одну таку і тут же поставити її на нижню полицю книжкової шафи серед інших ваших улюбленців типу путівників, кулінарних рецептів, книг по тай-цзі, архітектурі епохи Відродження та інших, що вам подобаються.

Чому? Правда полягає в тому, що, якщо поради з торгівлі акціями не приходять до вас з небес, то читання книжки “Як стати багатим” небезпечно для вашого фінансового стану.

Чому? Тому що вони протирічать одна одній. Призводять до втрати часу, якого вимагають сім'я і справжня робота, на якій ви можете заробити реальні гроші.

Ось основні постулати, які слід зарубати собі на носі:

- Як стверджує аналітик Fidelity Пітер Лінч (Peter Lynch): "Якщо ви більше 15 хвилин на рік турбуєтеся про стан ринку, то 12 з них втрачені марно”.

- А що говорить дядько Уоррен (Баффет) (Warren Buffett): “Два найважливіших правила інвестування. Номер Один - Ніколи не втрачайте грошей. Номер Два - Ніколи не забувайте правило номер Один”. Читати газети? Він читає комікси.

- Припиняйте грати на біржі, кажуть нам професора фінансів Каліфорнійського університету Бред Барбер (Brad Barber) і Теренс Одін (Terrance Odean). “Чим більше ви граєте, тим менше ви заробляєте”. Транзакційні витрати, податки і невдалі рішення знищують прибуток.

Деякі люди упевнені, що в житті потрібно робити те, що подобається, і успіх обов'язково прийде. Якщо ви достатньо творча натура, щоб вибрати ідеально відповідне вам заняття, то ви можете заробити багато, дуже багато. По-справжньому блискучі мільйонери ті, хто вибрав собі улюблене заняття. Робіть те, що вам подобається, а гроші прийдуть самі собою.

Перечитайте висновки фінансового радника і письменника Ріка Едельмана (Ric Edelman): “Мільйонери не дивляться кабельне телебачення, не читають фінансові відомості і не стежать безперервно за своїми портфелями. Чому? Тому що у них немає часу, а предмет на диво нудний і ви не зрозумієте, про що всі ці люди постійно тлумачать”.
Пол Фаррелл (Paul Farrell)
Пол Фаррелл (Paul Farrell)
Пол Фаррелл працює коментатором MarketWatch з 1997 року і написав понад 1400 коментарів плюс 9 книг, включаючи “Керівництво по інвестуванню для ледарів” (Lazy Person's Guide to Investing), “Кодекс мільйонера” (The Millionaire Code) і “Портфель переможця” (The Winning Portfolio). Раніше працював управляючим інвестиціями в Morgan Stanley; виконавчим віце-президентом Financial News Network; виконавчим віце-президентом Mercury Entertainment Corp; заступником редактора Los Angeles Herald Examiner. Має вчені ступені доктора по юриспруденції і психології.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.