Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Україна розробить нові туристичні маршрути до Євро-2012

Туризм 20298 переглядів

Опубліковано - 25.05.2010 17:04 | Всі новини | Версія для друку

Трипільський маршрут буде розроблений для гостей Євро-2012
Трипільський маршрут буде розроблений для гостей Євро-2012
Напередодні Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012 Державна служба туризму і курортів бере участь у розробці нових туристичних маршрутів для численних зарубіжних гостей України.

"Це 105 туристичних маршрутів, які будуть запропоновані як громадянам нашої країни, так і гостям та учасникам Чемпіонату Європи", - сказав Анатолій Пахля.

Глава Держслужби уточнив: серед 105 маршрутів, 33 - по Києву та Київській області. Причому вони розбиті за темами: Трипільська культура, Київська Русь, козацький період, архітектурні пам'ятники старого Києва і т.д.

Не забутий також Донецьк і Донецька область. Для цього регіону розроблено 14 основних тематичних туристичних маршрутів і три додаткових. По Харкову, Полтаві та їх областях розроблено 10 основних тематичних маршрутів і три додаткових по Запорізькій і Дніпропетровській областях. По Львову і Львівській області розроблено 36 туристичних маршрутів.

"Ми постаралися охопити ті перлини, якими багаті наші регіони", - сказав чиновник.

Крім маршрутів, які готуються для гостей Євро-2012, розроблено ще 336 національних туристичних маршрутів регіонального плану ".

"Так, рівень сервісу в глибинці нашої країни поки що не відповідає великим надіям українців, - визнав Анатолій Пахля, відповідаючи на запитання журналіста. - Але, наприклад, та ж Туреччина пройшла шлях у майже п'ятдесят років, перш ніж досягла такого рівня сервісу".

"Ми за 19 років зробили те, що могли, але завдання держави полягає в іншому: створити правові і законодавчі умови для того, щоб потенційному інвестору сьогодні було вигідно вкладати гроші в туристичну галузь України", - зазначив чиновник.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада України звільнила від податку на додану вартість (ПДВ) операції з продажу квитків на матчі Євро-2012.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Туризм»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Почуття єдності нації неможливе без поваги до себе…”
Гарріет Бічер-Стоу

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.