Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


31 травня - Всесвітній день блондинок

Календар 29506 переглядів

Опубліковано - 31.05.2012 10:35 | Всі новини | Версія для друку

Мерилін Монро - найбільш відома білявка всіх часів і народів :)
Мерилін Монро - найбільш відома білявка всіх часів і народів :)
Найяскравіша, найпомітніша і найбільш білозуба частина людства нарешті знайшла своє власне довгоочікуване і заслужене свято.

Може тому, що права білявок, як вони гнівно стверджують, незаслужено зневажаються буквально по всьому світу, світла дата 31 травня оголошена Всесвітнім днем блондинок, нагадує «Календар подій».

Героїні безлічі анекдотів, заручниці перекису водню та перукарського мистецтва, невинні жертви гламуру, володарки соляріїв і силікону, улюблениці справжніх джентльменів і власниці гіпержіночої логіки, всі вони гідно відзначили цю дату вперше в 2006 році, а саме - вирішили віддати собі по заслугам і стати лауреатками ексклюзивної премії - «Діамантова шпилька» (це перша спеціальна премія для блондинок).

Перше святкування Всесвітнього дня блондинок пройшло зі справжнім шиком. Відбулася церемонія вручення премії «Діамантова шпилька», приурочена до святкування талановитих, розумних, успішних, модних і нескінченно жіночних. Словом, найблондинистіших блондинок нашого часу.

Мало кому відомо, але жінки зі світлим волоссям більш агресивні і рішучі, ніж рудоволосі і брюнетки. Цікаво, що при цьому не має жодного значення, - натуральні вони або фарбовані.

Дослідники Каліфорнійського університету (США), простеживши за 156 студентками, виявили, що блондинкам приділяється більше уваги і до них краще ставляться оточуючі. Фахівці дійшли висновку, що саме ця обставина робить їх більш готовими до боротьби за ту або іншу соціальну перевагу

Як вважають деякі вчені, справжня блондинка - явище рідкісне, і за їхніми підрахунками вже до 2202 року блондинки остаточно зникнуть з лиця Землі. Тільки за останні 50 років число блондинів і блондинок скоротилося з 49 до 14 відсотків від загального числа жителів планети.

А причин тому кілька. По-перше, щоб дитина народилася білявою, в обох батьків повинне бути світле волосся. По-друге, в країнах, де переважає темний колір волосся, населення неухильно зростає, а ось європейці - німці, скандинави, росіяни, які є носіями «білявого гена» - все частіше обмежуються однією дитиною.

Остання людина зі світлим волоссям народиться, на думку вчених, у Фінляндії, де проживає найбільше число світловолосих людей на душу населення. Чому це відбувається, зрозуміти нескладно - натуральний блондин явище рідкісне, і знайти собі пару, теж блондина, та ще й щоб по любові... 1 шанс на мільйон...

Легенда про вимирання блондинок - маячня

Дурну байку про те, що рівно-рівно через 200 років, в 2200 році, блондинки зникнуть як біологічний вид, запустив (ла) по ЗМІ з посиланням на неназваних «Британських вчених» «Німецьких фахівців» і «Японських дослідників» анонімний (а) блондин (ка).

Це, на одностайну думку справжніх, а не вигаданих вчених, включаючи навіть представників Всесвітньої організації охорони здоров’я, до яких з цим нагальним питанням прийшли трохи більше розсудливі журналісти, - повне і абсолютне марення. Тобто, звичайно, з часом через змішані шлюби домінантних брюнеток стане більше, а рецесивних блондинок і рудих - трохи менше, але гени блондинистого з людської популяції нікуди не подінуться. Як і носії цих генів з відповідними проявами в фенотипі (по-вченому - у зовнішньому вигляді). Так що, дорогі блондинки і любителі блондинок, не турбуйтеся за своїх пра-пра-правнуків!

І наостанок - привітаємо всіх білявок зі святом піснею у виконанні... звичайно ж блондинки Деббі Харрі з відомого гурту «Blondie»!





До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Календар»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.