Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- гетьман Петро Дорошенко останні двадцять років свого довгого й бурхливого життя прожив у почесному засланні в Росії. Був Вятським воєводою. Отримав від російського царя в маленькому містечку Яропольче (Волоколамський повіт поблизу Москви) помістя - 1000 дворів і пенсію в 1000 карбованців. Там же він і помер 9 листопада 1698 року, де і був похований. Був тричі одружений, мав двох дочок і трьох синів. Його правнучкою, по лінії останнього шлюбу з Агафією Єропкиною, була .... дружина Олександра Пушкіна – Наталя Гончарова...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


ЄВРО-2012. В останній день столичної фан-зони буде насичений

Спорт 20300 переглядів

Опубліковано - 30.06.2012 20:29 | Всі новини | Версія для друку

ЄВРО-2012.  В останній день столичної фан-зони буде насичений
ЄВРО-2012. В останній день столичної фан-зони буде насичений
1 липня, в день фіналу Євро-2012, у київській фан-зоні відбудеться трофі-марафон, концерти і феєрверк, повідомили в прес-службі Київської міської державної адміністрації.

Відповідно до програми, о 10:00 в фан-зоні стартує другий міжнародний трофі-марафон Україна Трофі по маршруту Київ-Шацьк.

Близько 100 екіпажів проїдуть по Хрещатику перш ніж почати перегони.

О 12:30 для відвідувачів фан-зони виступить Президентський оркестр. Після виступу оркестру для відвідувачів будуть співати молоді виконавці Лавіка, Бахрома, Діма Монатік, Андреас і Маша Собко.

О 18:20 концертне шоу на Майдані Незалежності покаже співачка Ольга Крюкова. Її виступ доповнюватимуть балет Либідь та шоу-балет Step.

О 19:20, перед початком трансляції фінального матчу чемпіонату, на сцені фан-зони виступлять молоді виконавці Матвій, Матіас і Слава Булгакова.

Також організатори обіцяють яскраву церемонію закриття, яка розпочнеться в фан-зоні в 23:40. Завершиться свято у фан-зоні грандіозним святковим феєрверком.

У свою чергу, українська співачка Руслана виступить на закритті офіційної фан-зони в Харкові 1 липня після фінального матчу Євро-2012.

"О 21:45 розпочнеться трансляція фінального матчу Італія-Іспанія, а після матчу - урочисте закриття, виступ Руслани та святковий феєрверк", - повідомили агентству в прес-службі оператора офіційної фан-зони.

Як повідомлялося, сьогодні Елтон Джон відкриє в Києві благодійний концерт, який відбудеться в офіційній фан-зоні Євро-2012. Після нього перед киянами виступить група Queen.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Спорт»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.