Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Грузія виявилась найменш корумпованою державою у Європі

Новини Сакартвело 19416 переглядів

Опубліковано - 16.07.2012 13:14 | Всі новини | Версія для друку

В Грузії всі поліцейські дільниці - ПРОЗОРІ, як і діяльність влади...
В Грузії всі поліцейські дільниці - ПРОЗОРІ, як і діяльність влади...
99% громадян Грузії минулого року жодного разу не стикалися з вимаганням хабара. За цим показником Грузія перша в Європі

Громадяни Грузії стикаються з корупцією рідше, ніж жителі країн ЄС. Такі результати дослідження про стан корупції в країні, представленому нещодавно в Тбілісі, повідомляє Expres.ua.

У презентації дослідження взяли участь посол ЄС в Тбілісі Філіп Дімітров і заступник міністра юстиції Грузії Георгій Вашадзе.

У дослідженні наголошено, що 99% громадян Грузії минулого року жодного разу не стикалися з вимаганням хабара і за цим результатом Грузія є першою в Європі. Дослідження проводили організації IBRD, IDEX, Міжнародна прозорість - Грузія і ЄС.

Серед країн-кандидатів на членство в НАТО Грузія є найменш корумпованою. Громадяни країни, у порівнянні з громадянами ЄС, в середньому в чотири рази рідше зустрічаються корупцією у повсякденному житті, говориться в документі. 77% учасників дослідження позитивно оцінили дії уряду проти корупції.

"Грузія фактично змінила уявлення про те, що нібито перемогти корупцію дуже складно. Якщо захотіти, то немає нічого неможливого. Відповідно, у нас є конкретні результати", - заявив Вашадзе.

Філіп Дімітров відзначив, що Грузія змогла перемогти корупцію, в країні є високий рівень демократії. Він також заявив, що Грузія є однією з найбезпечніших країн. "Грузія успішно бореться з корупцією, що дуже важливо не тільки для Грузії, але і для інших країн, тому що Грузія є хорошим прикладом для них", - сказав Дімітров.

Варто також при цьому нагадати, що Україна, в її нинішньому стані, за рівнем корупції посідає 152-е місце зі 182 країн світу.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Новини Сакартвело»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми захоплюємося старовиною, але живемо сучасністю ”
Овідій

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.