Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Потенційний об’єкт для зради - панянки з максимально жіночними рисами обличчя

Він і Вона 18175 переглядів

Опубліковано - 13.08.2013 20:00 | Всі новини | Версія для друку

Наталі Портман. Експерти підкреслюють: даний тип жінок приваблює тільки з точки зору нетривалих відносин або взагалі випадкового зв’язку.
Наталі Портман. Експерти підкреслюють: даний тип жінок приваблює тільки з точки зору нетривалих відносин або взагалі випадкового зв’язку.
Психологи з’ясували, з яким типом жінок чоловіки найчастіше зраджують своїй дружині.

Дослідження Університету Стірлінг (Британія) показало: потенційний об’єкт для зради - панянки з максимально жіночними рисами обличчя, пише The Daily Mail.

Отже, покорительки чоловічих сердець мають вузьку щелепу і круглі щічки, що виділяються на обличчі. Такі риси обличчя свідчать про здоров’я, молодість і жіночність (високий рівень естрогену, який пов’язаний з репродуктивною функцією).

За словами фахівців, яскравий приклад - Наталі Портман. Експерти підкреслюють: даний тип жінок приваблює тільки з точки зору нетривалих відносин або взагалі випадкового зв’язку.

Спеціально було проведено онлайн опитування 393 гетеросексуальних чоловіків. 207 з них перебували у стосунках. Чоловікам показували по дві версії фотографій європейок і японок. Одна версія була змінена так, щоб жінки на фото здавалися ще більш жіночними, а інша - більш мужня. Чоловіки вибирали жіночних жінок, якщо потрібно було знайти партнерку на одну ніч (особливо часто це робили чоловіки, які вже мали другу половину).
Мішель Родрігес
Мішель Родрігес
"Мужні" версії їх приваблювали рідше. До "чоловічого типу" відносяться, наприклад, співачка Пінк і актриса Мішель Родрігес.

До речі, жіночні дівчата, як правило, подобаються чоловікам, які вважають себе привабливими. Те ж з жінками.

Прикметно: ще один експеримент показав: більш мужні чоловіки у свідомості жінок асоціювалися з нетривалими відносинами. А от менш мужні чоловіки пов’язувалися зі стабільними відносинами.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ваша так звана релігія діє як опій: вона заманює і приглушує болі замість того, щоб надати сили”
Новаліс

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.