Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів

Назад в СРСР 16050 переглядів

Опубліковано - 6.11.2013 17:29 | Всі новини | Версія для друку

Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів
Регіонали розгортають агітаційну кампанію в стилі сталінських часів
Більшість жителів Луганська заявили про необхідність повернення в Україну $500 млн, у незаконному привласненні яких звинувачують Юлію Тимошенко та Павла Лазаренка.

Такі результати опитування, яке сьогодні провели активісти обласної організації «Молоді регіони».

Активісти зверталися до перехожих із запитанням: «Що, на вашу думку, важливіше для майбутнього нашої країни - лікування Тимошенко в розкішних умовах за кордоном чи повернення країні $500 млн, виведених на закордонні рахунки урядом Лазаренка - Тимошенко?».

Учасники акції підкреслили, що, коли стоїть вибір: повернення Україні півмільярда доларів чи лікування опозиціонера, який причетний до незаконного вивезення цих активів у часи прем´єрства Павла Лазаренка, - рішення очевидне.

У той же час, за інформацією, отриманою ZN.UA з ряду обласних адміністрацій півдня і сходу України, владі на місцях у цих регіонах дано розпорядження організувати найближчим часом народне обговорення можливості відправлення екс-прем´єр- міністра Юлії Тимошенко на лікування за кордоном.

У першу чергу, цій темі повинні бути присвячені ефіри у підконтрольних владі теле- і радіо ЗМІ. При цьому, заздалегідь визначено резюме таких обговорень: «відпускати Тимошенко можна, але тільки після того, як вона і Павло Лазаренко повернуть гроші».

Офіційного підтвердження цих «темників», які тепер поширюються не в електронному і не паперовому вигляді, отримати не вдалося.

Як повідомлялося раніше, 4 листопада стало відомо, що Міністерство доходів і зборів України почало судовий процес у США та Швейцарії для захисту інтересів держави Україна у справі про розкрадання $200 млн, у незаконному привласненні яких підозрюється група осіб, включаючи українських екс-прем´єрів Юлію Тимошенко і Павла Лазаренка.

За інформацією лідера фракції партії регіонів Олександра Єфремова, є досить великі підстави припускати, що на сьогоднішні знаходяться в полі зору близько півмільярда доларів і до 1 мільярда доларів.

При цьому він зазначив, що не звинувачує Тимошенко в якихось злочинах, а розповів про те, що відбувається «певний процес».

Від «Аратти»: більшість експертів вже висловили думку про те, що зазначена кампанія -суто пропагандистська, оскільки судом США встановлено рахунки Лазаренка у декількох банках на суму $250 млн., походження яких є підозрілим. Однак, остаточного висновку щодо їхнього злочинного походження досі не існує.

А стосовно Тимошенко - наразі не існує ні судових процесів щодо бодай одного центу сумнівного походження у жодній з країн, як і не існує в природі жодного закордонного рахунку Тимошенко, на який накладено арешт.

Сама ж пропагандистська кампанія на надуманних фактах - скоріш за все нагадує «розвінчання ворогів народу» чи «троцкістських агентів Анатанти» часів Сталіна.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо народ позбавити його історії, то через покоління він перетвориться на натовп, а ще через покоління ним можна буде управляти ”
Йозеф Геббельс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.