Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовший духовий музичний інструмент в світі - це трембіта, — конічна дерев’яна труба без бокових отворів. ЇЇ довжина може досягати чотирьох метрів. Діапазон трембіти — дві з половиною октави. Її звуки чутно більш ніж за десять кілометрів. Цей традиційний для жителів українських Карпат інструмент і досі використовується. Трембітарі сповіщають горян про важливі події. Якщо Ви включите до програми своєї подорожі один з фестивалів краю, то обов’язково познайомитеся з незвичайним інструментом.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Довибори у парламент. На п’яти округах зареєстровано рекордні 207 кандидатів у нардепи

Вибори-2012 20336 переглядів

Опубліковано - 18.11.2013 21:15 | Всі новини | Версія для друку

Довибори у парламент. На п’яти округах зареєстровано рекордні 207 кандидатів у нардепи
Довибори у парламент. На п’яти округах зареєстровано рекордні 207 кандидатів у нардепи
Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у народні депутати на повторних виборах до парламенту в п’яти проблемних округах.

Під час засідання ЦВК у понеділок, 18 листопада, голова комісії Михайло Охендовський нагадав, що на розгляді в ЦВК залишалися 40 заяв про реєстрацію кандидатів у п’яти округах. Ці заяви розглянули, хоча термін для ухвалення рішення у ЦВК був до 19 листопада.

Зокрема, у понеділок ЦВК зареєструвала двох однофамільців єдиного кандидата від опозиції в окрузі № 223, свободівця Юрія Левченка: начальника відділу збуту ТОВ "Акорд", самовисуванця Андрія Левченка та підприємця Владислава Левченко, який також іде на вибори як самовисуванець.

Крім того, в цьому окрузі ЦВК зареєструвала кандидата Віктора Пилипишина, який балотувався тут і на парламентських виборах в 2012 році. Разом з тим, ЦВК зареєструвала кандидатом і Олександра Пилипишина.

Також у цьому окрузі зареєстрований кандидатом однофамілець колишнього опозиційного народного депутата Юрія Гримчака, який балотується в цьому окрузі. Тепер тут у виборах буде брати участь молодший інспектор- кінолог Могилів-Подільської виправної колонії № 114, житель Вінницької області Юрій Гримчак.

У той же час, ЦВК відмовила в реєстрації в окрузі № 194 однофамільцеві єдиного кандидата від опозиції Миколи Булатецького, який балотується у цьому окрузі, - Владиславу Булатецькому.

ЦВК також відмовила в реєстрації однофамільцеві голови Миколаївської облдержадміністрації Миколи Круглова, який балотується в цьому окрузі, безробітному Андрію Круглову.

Крім того, ЦВК зареєструвала кандидатом у народні депутати в окрузі № 197 голову Українського союзу ветеранів Афганістану Сергія Червонописького.

Загальна кількість кандидатів склала 207 осіб: у 94-му окрузі балотується 84 кандидата, в 132-му - 13, у 194-му - 17, в 197-му - 18, в 223-му - 75.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Вибори-2012»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.