Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ведучі Top Gear розповіли, де знайшли найкращу дорогу в Україні для своїх автотестів

Нотатки «з коліс» 18538 переглядів

Опубліковано - 27.11.2013 05:12 | Всі новини | Версія для друку

За винятком доріг і бензину, Україна британським автожурналістам сподобалася.
За винятком доріг і бензину, Україна британським автожурналістам сподобалася.
Ведучі Top Gear вдячні українцям за прийом У Києві з теплом зустріли ведучих культової телепередачі Top Gear, які перебувають в Україні зі зйомками нової програми.

У понеділок, 25 листопада, вони обкатували столичні дороги. Зокрема, спробували Бориспільську трасу, після чого перебралися на автодром "Чайка".

За словами одного з ведучих Top Gear, в Україні жахливі дороги, тому тільки "Чайка" могла надати необхідні умови для тестування авто. "Та тому, що тільки тут у вас більш або менш нормальна траса. Готуючись до України, ми чули, що у вас найгірші дороги. Так ось, це правда", - зазначив ведучий.

Як повідомляється, британці відмовилися говорити про тему зйомок програми. Однак, "Комсомольская правда в Украине" пише, що особливо бурхливу реакцію у британських автомобілістів викликав казус, що стався з Ford після того, як у нього залили український бензин. Зокрема, машина просто не завелася, чим викликала у британців захват і сміх.

У столиці біля готелю, де зупинилися зірки, зібрався чималий натовп шанувальників Top Gear. Англійці були вельми вражені щирістю українців і залюбки роздавали автографи та фотографувалися зі всіма бажаючими. "Люди України. Спасибі за дуже теплий прийом", - написав у власному "Твіттері" Кларксон. "Українці, це було гостинно. Ми дякуємо вам. Раді були бачити вас. Кожного з вас", - також у власному "Твіттері" відзначив Гаммонд. "Дякуємо Києву за прийом", - підтримав колег Мей, додавши до повідомлення хештег #cпасибі українською мовою.

Нагадаємо, українські дороги неприємно шокували ведучого британської телепередачі Top Gear Річарда Хаммонда. Він протестував Ford Fiesta по дорозі з Криму до Києва. Перебуваючи проїздом у Миколаєві, він заявив: "Тут немає доріг, тільки ями".

Цікаво, щоб сказали ведучі, якби побували в Україні навесні - десь за Житомиром (див.відео).

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Нотатки «з коліс»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Той, хто проявляє жалість до ворога, безжалісний до самого себе”
Френсіс Бекон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.