Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями

Наші новини 21769 переглядів

Опубліковано - 21.03.2007 21:06 | Всі новини | Версія для друку

Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями
Редакцію порталу Аратта-Україна атакували. Вірусами та спаями
Редакційний колектив порталу “Аратта-Україна” вибачається за тимчасову призупинку у поданні інформації. Редакційні ПК зазнали вірусної атаки.

Ми щиро сподіваємося, що атакування інтернет-мотлохом наших машин - є лише випадковим збігом обставин, пов'язаним із демократичністю інтернет-простору, а не чимось іншим. Наприклад, різновидом цензури із боку певних державних чи навколодержавних структур, в тому числі - й іноземних держав.

У будь-якому разі, якщо припускати, що різноманітні перешкоди нормальному функціонуванню порталу вчиняються кимось цілеспрямовано й свідомо, то ми розцінюємо подібні дії, як підтвердження вірного спрямування нашої інформаційної політики.

Ми підкрелюємо, що все робимо абсолютно свідомо, й не мали, не маємо й не будемо мати намірів змінювати свою спрямованість у найближчому майбутньому. Ми запевняємо, що будемо працювати за будь-яких обставин, незалежно від політичної кон'юнктури, керівних персоналій, вірусних атак, поганого зв'язку тощо.

Єдиний, хто може вплинути на спрямованність нашої інформаційної політики - наша аудиторія, її інтереси й вподобання. Саме тому, ми активно працюємо над вдосконаленням наших технічних можливостей.

Можемо повідомити наших прихильників, що у найближчі дні ми розпочнемо публікацію копій архівних документів, які засвідчать факти геноциду українського народу, який тривав не тільки у 32-33 роках минулого століття, а й до того та після цього, допоки існував колоніальний комуністичний режим.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Наші новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.