Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як Росія мобілізує Донбас голосувати за пропутінську партію

Імперія «Совок» 1137 переглядів

Опубліковано - 16.09.2021 19:30 | Всі новини | Версія для друку

Як Росія мобілізує Донбас голосувати за пропутінську партію
Як Росія мобілізує Донбас голосувати за пропутінську партію
Вперше на виборах до Держдуми Росії, що відбудуться 17-19 вересня, голосуватимуть жителі окупованого Донбасу з російськими паспортами.

Голоси понад 600 тисяч людей, які отримали паспорти РФ з 2019 року, можуть допомогти владній партії "Єдина Росія" перемогти на цих виборах, так пише Reuters.

"Я точно голосуватиму, і тільки за "Єдину Росію", бо думаю, що з ними ми приєднаємося до Російської Федерації, - каже 39-річна Олена з Харцизька. Видання поговорило з нею на організованому в Донецьку партійному заході. - Наші діти будуть навчатися за російською програмою, наші зарплати відповідатимуть російським стандартам, фактично ми житимемо в Росії".

Попри падіння підтримки, яке показують результати опитувань, на території Росії пропутінська партія, як очікують, переможе. А на Донбасі завдяки переважній підтримці вона може отримати додаткові голоси, пише Reuters.

"Очевидно, що рейтинг "Єдиної Росії" там значно вищий, а протестного голосування значно менше, ніж у середньому в Росії", - вважає політолог та колишній спічрайтер Кремля Аббас Галлямов.

Видання також цитує секретаря РНБО України Олексія Данілова, який каже, що в регіоні повним ходом відбувається русифікація, а світ "не реагує".

Директор київського Інституту світової політики Євген Магда вважає, що Росія голосуванням жителів Донбасу намагається не лише отримати голоси для "Єдиної Росії", а й легітимізувати владу невизнаних республік.

"Росія, я б сказав так, з великим цинізмом використовує той факт, що більшості людей, які живуть там, нікуди звернутися по допомогу, ні на кого покластися, і часто російський паспорт був єдиним виходом із безнадійної ситуації, в якій опинилися люди на окупованих територіях", - каже він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Імперія «Совок»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Підозр у людини тим більше, чим менше вона знає”
Френсіс Бекон

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.