Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ллойд Остін: США діятимуть разом з міжнародною спільнотою у випадку ескалації агресії РФ проти України

Війна з Росією (АТО) 1006 переглядів

Опубліковано - 3.12.2021 08:45 | Всі новини | Версія для друку

Ллойд Остін: США діятимуть разом з міжнародною спільнотою у випадку ескалації агресії РФ проти України
Ллойд Остін: США діятимуть разом з міжнародною спільнотою у випадку ескалації агресії РФ проти України
Очільник Пентагону Ллойд Остін заявив, що у разі ескалації агресії Росії проти України, США діятимуть разом з міжнародною спільнотою.

"Що б ми не робили, це буде зроблено разом з міжнародною спільнотою", - сказав Остін під час перебування в Південній Кореї 2 грудня, передає Голос Америки.

Остін не відповів на питання стосовно того, чи будуть заходи проти Росії у випадку подальшої агресії, лише економічними, але зауважив, що буде вжито "найкращих заходів".

Він також закликав Росію до прозорості щодо пересуваня сил поблизу України і висловив сподівання, що США та Росія зможуть "вирішити питання та врегулювати занепокоєння і знизити температуру в регіоні".

"Однак, найкраще, якщо ми не побачимо вторгнення Радянського Союзу до України", - заявив він, випадково назвавши Росію СРСР.

Заява Остіна прозвучала перед зустріччю держсекретаря США Ентоні Блінкена з міністром закороднних справ Росії Сергієм Лавровим. Зустріч відбудеться на полях засідання ОБСЄ. Тоді ж Блінкен планує і зустріч з міністром закордонних справ України Дмитром Кулебою.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Війна з Росією (АТО)»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.