Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Перший Автомобільний» в ефірі!

Телебачення 27002 перегляди

Опубліковано - 8.05.2008 15:43 | Всі новини | Версія для друку

Олексій Мочанов, Ірина Твердовська, Орест Шупенюк
Олексій Мочанов, Ірина Твердовська, Орест Шупенюк
5 травня 2008 р. продакшн-студія «Світ ТВ» запустила в ефір «Перший автомобільний» телевізійний канал, який вестиме мовлення 20 годин на добу.

«Перший автомобільний» телевізійний канал – це найбільш масштабний автомобільний телепроект в Україні. 20 годин мовлення на добу буде присвячено всьому, що пов'язане з автомобілями: спорт, активний відпочинок, історія авто, новини українського та світового ринку, автомобільний фільмопоказ, лінійка програм власного виробництва.

Ведучі каналу - вже відомі українському телеглядачеві своїми фірмовими тест-драйвами в програмі «Екіпаж» - Олексій Мочанов, Орест Шупенюк, Ірина Твердовська.

Канал запропонує глядачам програми у прямому ефірі, у тому числі інтерактивні передачі й ексклюзивний студійний контент. Телеканал висвітлює автоновини, соціальну тематику, питання страхування, безпеки та різноманітні юридичні аспекти.

Згідно із сіткою, канал має мовити 20 годин на добу. Власники каналу: Діденко Ігор Анатолійович (80%) - президент видавничого будинку «Автоцентр», та Ірина Твердовська (20%), яка є також ведучою програми «Екіпаж» та генеральним продюсером компанії «Світ ТВ».

Трансляція «Першого автомобільного телевізійного каналу» відбуватиметься через супутник Eutelsat W4 36oE (Частота - 11727 МГц, поляризація - L, Simbol rate - 27500, FEC rate - 3/4) і в базовому цифровому пакеті кабельної мережі «Воля-Кабель».

Ліцензію на мовлення каналу терміном дії на 10 років ТОВ «Світ ТВ» отримало 31 жовтня 2007 р.

Цільова аудиторія каналу - чоловіки та жінки від 14 до 54 років. 20 годин мовлення на добу буде присвячено автомобільній темі: спорту, активному відпочинку, історії авто, новинам українського та європейського ринків та автомобільним фільмопоказам.

Пані Твердовська наголосила, що за умовами ліцензії, 6 годин ефірного часу на добу буде виділено на трансляцію продуктів власного виробництва. Це будуть інформаційні, пізнавальні та розважальні програми, зокрема в прямому ефірі. Бюджет проекту пані Твердовська повідомити відмовилася.

«Світ ТВ» – це продакшн-студія, яка виробляє програми «Екіпаж» (Перший канал), «Авторанок» («Інтер»), а також «Перша передача», «У світ за очі», «Небитий шлях» (усі три – «1+1»), а також «Автотайм», який донедавна можна було бачити в ефірі НТН.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Є речі, котрі неможливо пояснити. Є голос, що керує нами...”
Микола Гоголь

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.