Аратта - На головну

30 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Журналістів знову починають бити?

Медіа 11190 переглядів

Опубліковано - 25.06.2009 16:28 | Всі новини | Версія для друку

Журналістів знову починають бити?
Журналістів знову починають бити?
Сьогодні у Києві, близько 11:00, охоронці адміністративної будівлі КП “Київська фармація”, розташованого по вулиці Івана Франка, застосували сльозогінний газ стосовно працівників знімальної групи телепроекту “Закрита зона”.

Повідомляється, що знімальна група телепроекту “Закрита зона” записувала стенд-ап на тлі будівлі компанії “Київська фармація”.

Як повідомили в київській міліції, у момент застосування сльозоточивого газу з охоронцем будівлі була ще одна людина, яка також є співробітником цього підприємства.

За попередніми даними, між знімальною групою та охороною виник конфлікт.

Обох працівників підприємства затримано і доставлено у відділення міліції по вулиці Прорізній, у Шевченківському районі Києва.

Як зазначили в київській міліції, не виключено, що стосовно співробітників КП “Київська фармація” буде порушено кримінальну справу за статтею 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У міліції також не виключили, що в разі наявності підстав цю статтю можуть замінити статтею, яка передбачає кримінальну відповідальність за перешкоджання журналістській діяльності.

Нагадаємо, в травні цього року на Броварському проспекті в Києві побили спеціального кореспондента газети “Ізвєстія в Украінє” Дмітрія Комарова, що виконував редакційне завдання.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Медіа»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.