Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Перші гастролі театру «Місто сонця»

Доброчинність 19995 переглядів

Опубліковано - 10.09.2009 17:10 | Всі новини | Версія для друку

Перші гастролі театру «Місто сонця»
Перші гастролі театру «Місто сонця»
5-6 вересня аматорський театр «Місто сонця» показав виставу «Морська братія» в чотирьох дитбудинках Одеси!

Як добре, що знайшлось стільки небайдужих людей, які допомогли організувати цю поїздку та подарувати радість дітям!

Трупу театру розмістили в будиночку на березі моря, транспортом забезпечив Одеський Опель клуб, а благодійний фонд «З любов’ю до дітей» навіть передав подарунки для київської малозабезпеченої сім’ї Борсукових!

Першими на виставу чекали в притулку № 2. Маленькі хлопчики та дівчата дуже уважно стежили за подіями, лякались злих акул та допомагали морським жителям знайти своїх друзів! Після вистави – знайомство, фото з акторами та ігри!

Після обіду вихованці притулку «Світанок» також зустрічали гостей. І тут діти співчували героям, приймали участь у конкурсах! А після вистави не погоджувались відпускати героїв казки! Тому вихователі вирішили подарувати ще трошки насолоди дітям і відмінили тиху годину! Ігри та спілкування продовжувались! Діти були такі щасливі!

В неділю театр продовжив свою подорож та завітав до Одеського дитячого будинку-інтернату для дівчат, які зустрічали акторів вже біля воріт та по черзі підходили, щоб обійняти, або хоча б доторкнутись… Великий зал, простора сцена! Майже сто глядачів, які допомагають ставити декорації та з нетерпінням чекають на виставу! Акторів приймали дуже тепло! Діти так включились у виставу, що інколи не було чути пісень із-за оплесків! А конкурси проходили дуже жваво та весело, дітлахи ніяк не хотіли покидати сцену!

І вже за годину після закінчення цього показу, театр дав виставу в спеціальній ЗОШ-інтернат № 34 для дітей з вадами розумового розвитку. Відкриті та лагідні, діти підспівували героям казки, бігали та стрибали під час конкурсів та просили акторів приїхати ще!

Перші гастролі закінчились, а вже 13 та 20 вересня на дітей-сиріт чекає показ вистави на ГОГОЛЬFESTі!

Театр, який подорожує дитбудинками України, продовжує свою роботу та запрошує до співпраці всіх бажаючих!
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Доброчинність»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.