Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Гарік Мартиросян оголосив про закриття проекту “Наша Russia”

Телебачення 10730 переглядів

Опубліковано - 20.01.2010 02:49 | Всі новини | Версія для друку

“Наша Раша” закривається...
“Наша Раша” закривається...
Шоумен Гарік Мартиросян оголосив про закриття проекту “Наша Russia”, що виходив на російському телеканалі ТНТ з 2006 року.

За його словами, фільм "Наша Russia. Яйця долі", креативним продюсером якого він є, стане фіналом пригод героїв скетчкому. Картина виходить в прокат у четвер, 21 січня.

Чутки про закриття шоу вперше з'явилися в січні 2009 року. Тоді повідомлялося, що двоє основних акторів шоу, Сергій Свєтлаков і Михайло Галустян, вирішили припинити участь у проекті через творчу кризи, і п'ятий сезон шоу не буде знятий.

Прес-служба телеканалу ТНТ тоді поспішила спростувати цю інформацію.

Тим часом, у січні 2009 році учасник шоу Сергій Свєтлаков повідомляв, що фіналом скетчкому стане повнометражний фільм "Наша Russia", робота над яким була "практично закінчена". Проте, після цього в плани творців картини втрутилася криза, і дознімати фільм довелося восени 2009-го. Про це журналістам розповів Гарік Мартиросян, повідомляє РІА "Новості".

Продукт Comedy Club Production, шоу "Наша Russia" виходить на телеканалі ТНТ з 2006 року. За цей час відзнято 74 епізоди передачі. В Україні шоу транслює телеканал ICTV.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Телебачення»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків”
Юрій Липа

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.