Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам

Слава козацька Регіон: Житомирська область 25769 переглядів

Опубліковано - 26.01.2010 14:17 | Всі новини | Версія для друку

Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам
Складні метеорологічні умови не стали на заваді винищувачам
Складні погодні умови не завадили льотчикам-винищувачам бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗС України, що дислокується на Житомирщині, виконати дві льотні зміни вдень та вночі.

Незважаючи на снігопади та двадцятиградусні морози, екіпажі Су-27 та Су-27УБ 9-ї бригади тактичної авіації Повітряного командування “Центр” Повітряних Сил ЗС України, що дислокується на Житомирщині, протягом 22-23 січня виконали польоти вдень і вночі у складних метеорологічних умовах, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

Головним завданням польотів було подальше практичне перенавчання пілотів бригади, якою командує військовий льотчик 1-го класу полковник Павло Білько.

У перший день польоти тривали вдень та вночі. Зранку, ще затемна, особовий склад батальйону аеродромно-технічного забезпечення розчистив злітно-посадкову смугу від снігу і вже невдовзі для уточнення метеорологічних даних у небо злетів літак Су-27УБ, пілотований досвідченими пілотами – військовими льотчиками 2-го класу командиром авіаційної ескадрильї підполковником Іваном Петренком та старшим штурманом бригади підполковником Олександром Довгачем.

Після їх повернення та отримання передпольотних вказівок від командира бригади, першим на навчально-бойовому літаку Су-27УБ злетів екіпаж у складі командира бригади військового льотчика 1-го класу полковника Павла Білька та начальника штабу винищувальної авіаційної ескадрильї майора Олексія Захарчука.

Необхідно зазначити, що для майора Олексія Захарчука це був перший самостійний політ на бойовому літаку Су-27, яким він завершив черговий етап практичного перенавчання на новий для нього тип авіаційної техніки.

Після “спарки” Су-27УБ із визначеними інтервалами у небо піднялись й інші літаки – загалом чотири винищувачі. Цього дня військові льотчики бригади виконали вісім польотів. Ще декілька вильотів пілоти здійснили наступного дня.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Слава козацька»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.