ICTV вирізав з “Великої різниці” пародію на Тимошенко (відео)

Автор/джерело -  © “Аратта-Україна”



Дата публiкацiї - 6.12.2010 20:39 | Постiйна адреса - http://www.aratta-ukraine.com/news_ua.php?id=12371

Пародію на лідера опозиції Юлію Тимошенко, що вийшла на російському “Першому каналі”, вирізали з ефіру на українському каналі ICTV. З екрану “паперова людина” в образі Тимошенко погрожує “забодати” Януковича.

“Велика різниця”: З українського ефіру видалили російську пародію на Тимошенко яка погрожує “забодати” Януковича

Про це пише в блозі на “Українській правді” політолог Андрій Окара, повідомляє Кореспондент.net.

"Учора ввечері випадково включив один український канал – там була московська програма “Велика різниця” – з шоуменами Іваном Ургантом, Олександром Цекало та пародіями на відомих людей", - сказано в блозі.

"Виступав якийсь клоун-пародист – у стилі R&B пародіював: Сергія Собяніна (нового мера Москви), Жириновського, Лукашенка і Медведєва. Пародії веселі, та, швидше за все, на користь зображуваним персонажам, ніж навпаки. Інакше пародії на Медведєва не могло б бути за визначенням", - пише про українську версію передачі Окара.

"Пізніше переключив на 1-й російський канал. І там увечері – та ж програма... Ті ж плоскуваті жарти... А ось і той же пародист, що пародіював політиків. Собянін, Жириновський, Лукашенко. І раптом – пародія на Тимошенко: не зла, прикольна, щось там про 46% на виборах та її косу. Потім – знову про Медведєва", - повідомляє він.

На думку Окари, таке "редагування" телепростору, коли з пісні викидають куплет про Тимошенко, - це форма політичної цензури".

Нагадаємо, раніше в одному з випусків Великої різниці спародіювали образ Президента України Віктора Януковича. На українському каналі ICTV з шоу вирізали цей фрагмент.


 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на www.aratta-ukraine.com обов`язкове.
© Автор проекту - Валерій Колосюк.